Zakelijke kunstuitleen

Bedrijven kunnen bij Schoonheim & De Vink terecht voor zakelijke kunstuitleen. Wij adviseren al jaren diverse bedrijven over de samenstelling van een passende kunstcollectie in uw kantoor of bedrijfsruimte. Het plaatsen van kunst in uw kantoorruimtes is een perfecte manier om een sfeer te creëren waarin gasten en medewerkers zich prettig voelen.

Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een aansprekende kunstcollectie die u op elk gewenst moment kunt aanpassen.
De prijzen voor zakelijke kunstuitleen zijn vanaf 150 euro per maand. De exacte prijs is afhankelijk van de waarde van de kunstwerken die u wilt lenen. De minimale afname is 5 schilderijen.

Wij komen naar ú toe!

Schoonheim & De Vink kan voor u de samenstelling van de collectie verzorgen. Het is ook mogelijk dat u online uw favorieten aangeeft. We komen deze schilderijen dan passen bij u op de zaak. Wij zorgen voor het vervoer en indien u dat wenst, het ophangen van de schilderijen bij u op de zaak.

Maak een afspraak om schilderijen te passen in uw bedrijf

U kunt online een afspraak inplannen. We bellen u van tevoren voor een korte intake. Woont u binnen de gemeente Utrecht dan komen we gratis langs. Woont u buiten Utrecht? Dan vragen we € 35,- voorrijdkosten. Deze kosten krijgt u terug als de opdracht door gaat

Schoonheim en de Vink voorzag de afgelopen jaren onder andere deze bedrijven van advies en kunst:

0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken