Kunstenaars in collectie

Kunstuitleen in Utrecht: ruime keuze uit een wisselende

collectie kunst

Schoonheim & De Vink beschikt over een uitgebreide en altijd groeiende collectie kunstwerken. Werken die u niet alleen kunt aankopen maar ook kunt huren.

Kunstuitleen voor iedereen

Via het kunstuitleensysteem van Schoonheim & De Vink kunnen zowel particulieren als bedrijven kunstwerken huren, voor korte of langere tijd. Bent u toe aan iets nieuws? Dan ruilt u het gehuurde werk om voor iets anders. Via onze kunstuitleen geeft u uw kantoorruimte of woonkamer direct een compleet andere uitstraling.

Huren of kopen?foto2

Bijna alle kunstwerken uit de collectie zijn zowel te koop als te huur. De huurperiode is onbeperkt – u bepaalt zelf hoe lang u een kunstwerk in huis wilt hebben. Het komt vaak voor dat onze klanten gehecht raken aan een kunstwerk; we bieden u altijd de mogelijkheid het werk aan te kopen.

Wat kost het lenen van kunst?

Het lidmaatschap van de kunstuitleen van Schoonheim & De Vink bedraagt slechts €12,50 per jaar. Als lid kunt u op elk gewenst moment kunstwerken wisselen. Het huurbedrag hangt af van het kunstwerk dat u kiest. Al vanaf een paar euro per maand huurt u een werk uit onze collectie.

Spaartegoed opbouwen met kunstuitleen

Bij Schoonheim & De Vink huurt en spaart u tegelijk. Het spaartegoed dat u opbouwt kunt u op elk gewenst moment gebruiken om een kunstwerk aan te kopen. Dat hoeft niet het werk te zijn dat u op dat moment huurt.

Voorbeeld:
1.  U huurt een kunstwerk met een waarde van €500,-

2.  U betaalt een totaalbedrag van €15,- (3% van de waarde) per maand

3.  Hiervan is €10,- (2% van de waarde) uw spaartegoed. Dit spaartegoed kunt u op elk gewenst moment gebruiken voor een aankoop bij Schoonheim & De Vink

Gratis haal- en brengservice

Een ingelijst schilderij van 2 bij 2 meter past waarschijnlijk niet in de achterbak. Daarom bezorgen wij aangekochte of gehuurde kunst bij u thuis. Hieraan zijn geen kosten verbonden. We halen gehuurde werken ook weer op wanneer u toe bent aan iets nieuws.

Meer weten over de kunstuitleen?

Kom eens langs of neem contact met ons op via info@schoonheimendevink.nl. Of bel 030 231 39 63  of  030 231 21 36.

U kunt bij Schoonheim & De Vink ook terecht voor:

  • cadeaubonnen
  • advies voor de aankleding van kantoren en bedrijven
  • lijsten en inlijsten (van borduurwerk tot trouwjurk)
  • ophangsystemen (geen gaten meer boren in uw muren!)
  • bijzondere kunstcadeaus
Menu Title