Aanwezige werken

Bosa, Dario

Terug naar overzicht

Afmetingen - 30 x 180 cm
Verkoopprijs - € 695,00 (incl. BTW)
Materiaal - gemengde techniek op doek

Maandbedrag:

U huurt voor 3% van de verkoopprijs, waarvan u 2% spaart en 1% huurt.

Huur € 6,95
Spaar € 13,90
Totaal € 20,85
Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit kunstwerk?
Vul onderstaand formulier in of bel ons via 030 231 39 63.

Annuleren

Bosa, Dario

Dario Bosa woont en werkt in Santa Catharina Brazilië. Dario Bosa is een dichter op doek. De kwaliteit van de compositie en balans in zijn werk valt direct op, maar het is de onuitputtelijke zoektocht naar schoonheid die Bosa’s werk zo indrukwekkend maakt.
Sinds zijn 15e heeft Dario Bosa geschilderd en gebeeldhouwd. Bosa is een groot bewonderaar van kunstenaars als Van Gogh, Gustav Klimt en Antoni Tapies. Deze schilders inspireren hem tot op de dag van vandaag. Ondanks deze bewondering is het zoeken naar originele technieken bij uitstek een uitdaging voor deze kunstenaar. Dagen en nachten kan hij besteden aan het experimenteren met textuur en effecten.
Dario Bosa is een veelzijdig kunstenaar, gedreven om zijn creativiteit te uiten op uiteenlopende wijzen. Al ruim twintig jaar werkt hij dagelijks aan mooie, unieke kunststukken. Zijn werk wordt getoond in galerieën in Brazilië, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Nederland en behoort tot zowel particuliere als bedrijfscollecties over de hele wereld.

Menu Title